Wie zijn wij?

Cretio, specialist in het bieden van een nieuw perspectief en beveiligingsspecialist Digizeker hebben hun krachten gebundeld met als resultaat: MijnLevensDossier.nl.

Cretio

Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af. Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak.
Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder?

Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft. We bekijken samen met u de situatie, inventariseren wat nodig en mogelijk is, schakelen ons netwerk in en staan u vooral praktisch terzijde. Waar nodig brengen we structuur aan geven we u richtlijnen en kunnen we de regie voeren. Ons doel is dat u uw pad met nieuwe energie en een duidelijk perspectief kunt vervolgen. “Dat u het alleen kúnt, wil nog niet zeggen dat u het alleen móet.”

Cretio is de bedenker van het LevensDossier, een onmisbaar en uitgebreid document dat in samenspraak met u wordt opgesteld en daardoor een uitstekende basis voor nu en later vormt.

Cretio is een landelijke netwerkorganisatie en zij wordt gevormd door een hecht team van Regionale Cretio Partners, verspreid over heel Nederland.

tel 085 06 55 426
www.cretio.nl

Digizeker

Digizeker biedt u een digitale kluis waar informatie veilig in opgeslagen wordt. Met deze digitale bewaarservice kunt u bijvoorbeeld gebruikersnamen handig op één plek opslaan. Ook kunt u er belangrijke documenten in bewaren, bijvoorbeeld het contract van de huurwoning, de verzekeringspapieren of een kopie van uw paspoort. U kunt er op ieder moment bij om ze in te zien, te veranderen of te verwijderen. Het bijzondere van Digizeker is dat een herstelcode van uw kluis kan worden bewaard door een door u aangewezen vertrouwenspersoon of door de notaris. Wanneer uw kluis staat beschreven in uw testament dat centraal geregistreerd staat, kunt u er zeker van zijn dat uw erfgenamen deze gegevens in handen krijgen wanneer dit nodig is. Ongeacht naar welke notaris zij gaan.

tel 088 22 23 888
www.digizeker.nl