Veiligheid van Digizeker

MijnLevensDossier.nl is veilig. We vertellen u graag waarom.

Veilige verbinding

De veiligheid van de digitale kluis van Digizeker is erg belangrijk. Alle gegevens en het dataverkeer van uw kluis worden beveiligd middels encryptie en McAfee Secure-schild.

Veiligheid van uw gegevens en kluis

De digitale kluizen van Digizeker moet goed beveiligd zijn. Dat is voor ons uiterst belangrijk. Wij willen dat u uw vertrouwelijke, belangrijke documenten en wachtwoorden ergens veilig kunt opslaan, maar toch altijd bij de hand heeft.

Alle gegevens en het dataverkeer worden beveiligd middels encryptie en McAfee Secure-schild. De broncode is gedeponeerd bij de notaris. Binnen de cryptografie staat encryptie voor het coderen (versleutelen) van gegevens op basis van een bepaald algoritme. Wanneer encryptie van gegevens heeft plaatsgevonden, is er een algoritme toegepast om de gegevens te coderen, waardoor deze niet meer hun oorspronkelijk vorm hebben en niet kunnen worden gelezen.

U kunt uw digitale kluis ook nog extra beveiligen met sms-beveiliging. Wanneer u in wilt loggen in u kluis, ontvang u op uw mobiel een code die u nodig heeft om in te kunnen loggen in uw kluis.

Niets meer kwijt en alles schade- en diefstalproof

Al uw belangrijke documenten en wachtwoorden kunt u veilig opslaan in de digitale kluis. Zo heeft u al uw vertrouwelijke, belangrijke informatie allemaal overzichtelijk bij elkaar en kunt u niets meer kwijtraken. Ook is de kluis schade- en diefstalproof. Wanneer u uw laptop bijvoorbeeld kwijtraakt, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw documenten. Deze zitten allemaal veilig opgeslagen in uw kluis.